DE QUÈ TRACTA?
En aquest curs aprendràs a fer una multitud de guarnicions, t’ensenyarem a veure que és molt fàcil poder portar el sabor que t’agradi a qualsevol plat gràcies a l’elaboració de les salses. Amb productes naturals i de primera qualitat, tenim com a repte fer les millors salses i acompanyaments.
El curs constarà d’un programa teòric-pràctic, els alumnes disposaran d’uns dossiers formatius creats per l’escola així com d’unes bones i modernes instal·lacions.
Aquestes són algunes de les salses que aprendràs a elaborar:
– Salses base
– Salsa espanyola
– Salsa de tomàquet
– Salsa bechamel
– Salsa Holandesa
– L’all i oli
– Romescos
– Salsa de la cuina catalana
HORARI
Podràs realitzar el curs en grups de matins i de tardes.
C/ Santa Maria, 60 – 64
08911 Badalona, Barcelona 93 389 15 10 / 635 539 046 gremi@ght.cat
Avís legal
Política de cookies
Política de privacitat