DE QUÈ TRACTA?
El vuit és un sistema de conservació d’aliments, crus o cuits, amb l’absència de l’oxigen de l’aire, que és el primer factor que accelera la oxidació i la putrefacció dels aliments. La cocció al vuit és complementària al sistema de conservació, obtenint grans avantatges. Alguns són: la conservació, manteniment del sabor i del color dels aliments, es conserva l’aroma dels menjars, obtenim una frescor desitjada i s’impedeix la proliferació de bactèries per l’efecte que produeix el fred.
Continguts del curs de cuina al vuit:
-Normes bàsiques del sistema de cocció al vuit
-Principals màquines i envasos
-Temps de cocció
-Temperatures de cocció òptimes
-Factors a tenir en compte des de un punt de vista sanitari
Principals receptes:
-Oli de vainilla
-Vinagre de gerd
-Bolets confitats
-Minestra de verdures al vapor
-Sopa d’au
-Conill al romesco
-Crema de carxofes
HORARI
Podràs realitzar el curs en grups de matins i de tardes.
C/ Santa Maria, 60 – 64
08911 Badalona, Barcelona 93 389 15 10 / 635 539 046 gremi@ght.cat
Avís legal
Política de cookies
Política de privacitat