DE QUÈ TRACTA?
La gastronomia vegetariana és aquella que utilitza ingredients seguint els criteris vegetarians, excloent la carn i els productes derivats del teixit animal. El centre t’ensenyarà els principals productes que s’han d’utilitzar en aquesta cuina, les receptes més importants i les tècniques més innovadores.
Alguns dels menjars més típics són:
-Receptes amb mongetes, pasta, patates, arròs i sopes
-Amanida de patates, wraps de pita o burritos
-La cuina budista i la índia
-Receptes espanyoles com el tumbet, el pesto i el gazpacho
-Plats japonesos com la tempura, el sushi vegetal i la sopa de miso
També coneixerem receptes que utilitzen succedanis càrnics com les hamburgueses vegetals, els perritos vegetals, la truita de tomàquet i el pollastre “vegetarià”.
HORARI
Podràs realitzar el curs en grups de matins i de tardes.
C/ Santa Maria, 60 – 64
08911 Badalona, Barcelona 93 389 15 10 / 635 539 046 gremi@ght.cat
Avís legal
Política de cookies
Política de privacitat