DE QUÈ TRACTA?
Sabem que tenir aquest tipus d’al·lèrgies al menjar no es fàcil i que s’ha de seguir una dieta estricta que pot resultar avorrida. Per aquest motiu, el gremi t’ofereix aquest curs per a que puguis aprendre a fer menjar elaborat. Ja no serà impossible poder gaudir d’unes croquetes o d’un pa de pessic. Aprèn a trencar la rutina!
Aquests són alguns dels plats que t’ensenyarem a elaborar:
-Pa de pessic sense gluten
-Crema de mandarina
-Montaditos de gall i carbassó amb tomàquet
-Creps sense gluten
-Magdalenes i natilles sense gluten
-Pa sense gluten
-Massa per a pizzes
-Paella sense gluten
HORARI
Podràs realitzar el curs en grups de matins i de tardes.
C/ Santa Maria, 60 – 64
08911 Badalona, Barcelona 93 389 15 10 / 635 539 046 gremi@ght.cat
Avís legal
Política de cookies
Política de privacitat