DE QUÈ TRACTA?
La cuina basca és una de les més representatives d’Espanya. És per això que el gremi et dóna la opció de poder fer aquest curs i aprendre a fer les receptes més importants i a utilitzar els ingredients més tradicionals.
Aquestes són algunes receptes que t’ensenyarem:
-Bacallà al pil-pil
-Truita de patates
-Carxofes amb pernil
-Arròs amb cloïsses
-Botifarra d’arròs amb tomàquet
-Pastel basc tradicional
-Salsa biscaïna tradicional
-Kokotxas de bacallà arrebossat
Euskadi és la comunitat espanyola amb més estrelles Michelin així que no dubtis en conèixer la seva gastronomia.
HORARI
Podràs realitzar el curs en grups de matins i de tardes.
C/ Santa Maria, 60 – 64
08911 Badalona, Barcelona 93 389 15 10 / 635 539 046 gremi@ght.cat
Avís legal
Política de cookies
Política de privacitat