Vols ser un professional de la cuina?
Ja sigui davant els fogons o no, sabem la dificultat que suposa el dia a dia en un restaurant.
Per aquest motiu, a l’Escola d’Hostaleria oferim cursos professionals adaptats a les teves necessitats.
Curs de celíacs, sense gluten i al·lèrgies alimentàries
Curs de 6 dies dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20:00
Sabem que tenir aquest tipus d’al·lèrgies...
Cuina d’envasat al buit
Curs de 6 dies dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20:00
El vuit és un sistema de conservació d’aliments, crus o cuits, amb l’absència de l’oxigen de l’aire, que és el primer...
Curs de vins
Curs de 6 dies dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20:00
Per a ser un bon sommelier, el gremi et prepara un curs per a que et converteixis en un expert i puguis recomanar el vi...
Cuina vegetariana
Curs de 6 dies dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20:00
La gastronomia vegetariana és aquella que utilitza ingredients seguint els criteris vegetarians, excloent la carn...
Curs de cuina Basca
Curs de 6 dies dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20:00
La cuina basca és una de les més representatives d’Espanya. És per això que el gremi et dóna...
C/ Santa Maria, 60 – 64
08911 Badalona, Barcelona 93 389 15 10 / 635 539 046 gremi@ght.cat
Avís legal
Política de cookies
Política de privacitat