CURS ESCOLAR DE 2 ANYS (2019-2021) de setembre a juliol
HORARI
De Dilluns a Divendres de 9 a 17h
Al 2on curs alguns temaris es donaran per les tardes Inclou dinar en el centre
MATRÍCULA
Dates de matriculació: de març a juliol Preu: 500 Euros
Inclou:
• Assegurança d’Accidents segons el Conveni d’ Ensenyament • Equip de ganivets de cuina professional
• 1 Uniforme de cuina complet.
• Material teòric
PAGAMENT
• PREU 1er CURS 3.500€
• PREU 2ón CURS 3.500€
*La Escuela tiene un Convenio especial para estudiantes con el Banco de Sabadell.
OBSERVACIONS
• Es requereix l’UNIFORME COMPLET DE CUINA AMB L’ANAGRAMA DEL CENTRE JUNTAMENT AMB L’EQUIP DE CUINA, que es
proporciona a l’iniciar el curs, per pèrdua o desperfecte, s’haurà de comprar en el mateix centre.
• Amb l’entrega segellada per l’Escola del Certificat de Matrícula, l’Alumne es compromet a complir les Normes Vigents en el Règim Intern, així com les Normes i Acords establerts pel Centre en el Dossier Informatiu. En cas contrari, el Centre es reserva el dret de prohibir l’entrada de l’alumne, o decidir la seva expulsió tal i com queda notificat en el Règim Intern del Centre.
• En cas d’Accident, el Certificat de Matrícula Segellada pel Centre, és un comprovant vàlid pel qual l’Escola es fa responsable de la cobertura mèdica.
Pràctiques de cuina i pastisseria aplicades al restaurant de l’Escola
• Aplicació del servei diari del menú presentat setmanalment als nostres clients.
Tècniques culinàries teòric/pràctic
• Talls bàsics a la cuina.
• Procés i cocció dels aliments.
• Elaboració de fondos bàsics a la cuina.
• Elaboració de salses.
• Guarnicions.
• Cocció dels aliments.
• Tècniques, acabats, presentacions culinàries i guarnicions.
• Regeneració dels aliments.
Processos bàsics de pastisseria
• Elaboració de masses bàsiques (Choux, pa de pessic, etc…).
• Elaboració de cremes, farcits dolços i salats.
• Semifreds (Bavaroises).
• Cobertures i banys aplicats a les diferents elaboracions.
• Acabats i presentacions de les diferents elaboracions.
Seguretat i higiene en manipulació d’aliments
• Aspectes bàsics de la manipulació dels aliments.
• Obtenció del carnet de manipulador d’aliments.
• Introducció a la dietètica.
Cultura gastronòmica
• Estudi de les diferents cuines territorials, espanyoles i
Internacionals.